— Nyheter —

2021-11-19 Nu öppnar vi vår nya butik och verkstad på Tordönsvägen 4 P på Klostergården i Lund! Vi har elcyklar och låscyklar av olika modeller och märken till salu och de flesta cykeltillbehör och reservdelar du kan tänkas behöva till din cykel eller dig själv. Välkomna! Tiderna som gäller hittar ni här på hemsidan eller via Google. Bokningen av cykelservice och reparationer på plats hos kunden finns fortfarande kvar men har ett begränsat antal tider och det finns endast tider på förmiddagen. Bokningen är endast tänkt för de som inte har möjlighet att lämna in sin cykel i vår verkstad. För er som har möjlighet att lämna in cykeln i verkstan så har vi fri drop-in mellan 13-17 mån-fre. Välkomna!


2020-09-01 Nu har vi 17 cykelpooler i drift och inom kort spräcker vi 20-gränsen!


2020-06-22 Klostergårdens Cykelservice AB levererar mobilitetspool till PEAB Bostad Malmö. 3 elcyklar och 2 lastcyklar, digitala lås och appstyrt bokningssystem från GoRide samt ett tvåårigt serviceavtal ingår i avtalet.


2020-05-08: Klostergårdens cykelservice AB startar Cykelgym! Medlemmarna tar hand om kropp och hälsa och Klostergårdens Cykelgym tar hand om deras cyklar, coachar och ger tränings- och cykelpendlingstips. Själva träningsavgiften kan medlemmarna få tillbaka via sin arbetsgivare via så kallat friskvårdsbidrag eller personalvårdsförmån.


2020-03-26: Klostergårdens cykelservice AB tecknar servicepartneravtal med SunFleet / M avseende deras lastcykelpooler som finns i anslutning till vissa bilpooler hos bostadsrättsföreningar och hyresvärdar runt om i Malmö och Lund.